Velkommen 


Elhjo er en grønn energi ekspert og ser for oss at fornybar energi i enhver form skal være en nøkkelkomponent på veien mot en bærekraftig, grønnere verden. Vårt bidrag er distribusjon, utvikling og testing av produkter som hjelper tusenvis av nordmenn til å nå sine bærekraftige mål.


Vi tror at produktene våre er fremtiden, og det er det som gjør oss så utholdende og ivrige etter å fortsette.


Med over 20 års elektro erfaring er vi en foretrukket leverandør av alt innen fornybar energi

Partner

LEVERINGSTID  1-5 dager

GRATIS FRAKT RETT HJEM

Vi er etter Forskrift om elektrisk utstyr § 21 pliktig til å informere våre forbrukere at installasjonsmateriell ment for å kunne inngå i et fast elektrisk anlegg kan kun installeres av en registrert installasjonsvirksomhet. Unntatt er elektrisk materiell som utelukkende er ment for bruk i faste teleinstallasjoner, og elektrisk materiell som forbruker selv lovlig kan installere.


Alle våre produkter kan benyttes i Norge og tilfredsstiller alle krav til sikkerhet så lenge plassering, bruk og vedlikehold er i tråd med produsentens anvisninger.

For at garantier skal være gjeldene må alt elektrisk materiell være installert i henhold til installasjonsveiledning og eventuelle forholdsregler og begrensninger, og utført av en registrert installasjonsvirksomhet.